Young & Not Restless

scanteietorul

SCÂNTEIETORUL Întreprinderea de creații vestimentare pentru intelectuali – îți oferă spre cumpărare acest minunat tricou imprimat. Imprimeul original marca Scânteietorul îți garantează nu doar că nu vei trece neobservat atunci când vei apărea îmbrăcat cu el, dar și că vei provoca o impresie plăcută și agreabilă (asta ca un minim) față de tine, cel care porți tricoul. Cumpără-l și mai târziu te vei felicita că l-ai cumpărat.

scanteietorul

Tricourile marca Scânteietorul pot fi purtate cu orice ocazie, dar nu sunt gândite ca tricouri de sport, ci dimpotrivă, sunt create ca să arate bine și cu un sacou modern sau cu o geacă, ceea ce îți permite să le porți și atunci când ieși la ocazii mai deosebite.

Tricourile cu mânecă scurtă au devenit în ultima vreme un articol vestimentar care și-a depășit originea umilă, proletară și a devenit un articol de îmbrăcăminte universal, acceptat inlcusiv la evenimente deosebite, atunci când are imprimat un mesaj inteligent, semnificativ, așa cum sunt desenele și mesajele de pe tricourile Scânteietorul.

Îți recomandăm întotdeauna marca Scânteietorul ca prima alegere atunci când vrei să fii sigur că porți un tricou de bun gust, în trend și de calitate.

Avem toate mărimile. De regulă, îți oferim tricouri din bumbac 100%, din bumbac dens, deoarece rezistă și arată cel mai bine în timp, dar îți poți alege orice fel de material sau model de tricou.

tricouri imprimate scanteietorul

tricouri imprimate scanteietorul

Recommended For You