O, ce investire minunată, dinspre Cotroceni s-arată!

iohannis

Avantajul de a avea sediul partidului la o aruncătură de Maybach de locuința lui Becali este că crucifixul de aur din curtea cucernicului milononar bate cu baftă până-n biroul lui Dragnea de la PSD, unde vulturul cărunt al Teleormanului dă pasiențe cu premieri și-i iese mereu o damă de Roșiori, semn bun pentru Vasilica-Viorica, semn rău pentru Parlamentul European, care rămâne văduv de o socialistă bilingvă, care vorbea fluent englezește și românește, fără accente de gramatică.

Nici sediul USR nu-i departe de emisiile de noroc porcesc, e chiar în spatele Statuii Aviatorilor, dar se pare că aviatorul răstignit din Rond blochează energiile binefăcătoare ale becalismului, USR-iștii recepționând doar transmisia pe unde lungi și groase de ghinion dinspre Cotroceni, unde președintele tuturor sașilor cred c-a a băut un Red Bull ceva, căci de unde tărăgăna până și o frază simplă, acum a investit-o pe trista Viorica (căci nu-i o bucurie să lași Bruxelles-ul pentru Bucharest) în mai puțin de 24 de ore de la desemnare, cu o viteză egală cu aia cu care a țâșnit Bica spre Costa Rica, minus viteza cu care o să revină Mazăre din Madagascar.

Beneficiul pentru popor rămâne, totuși, modest. Întrucât programul PSD este tot ălă, PSD sunt tot ăia, iar Dragnea e tot Dragnea, ne rămâne satisfacția că, în sfârșit, avem primul premier român care se dă cu ruj. Ar trebui să ne fie de ajuns.

SCÂNTEIETORUL

Recommended For You