Extrădare să fie, dar s-o știm și noi!

scanteietorul

La cererea unui jignitor de mare număr de români complet și final satisfăcuți de serviciile de turism ale DNA, instituția își va deschide un serviciu de ticketing care va emite bilete de călătorie spre destinații de vacanță deja verificate și apreciate de numeroșii clienți mulțumiți, destinații cum ar fi Cost Rica, Serbia, Madagascar și Brazilia. Însuși Caragiale a scris adespre aceste frumoase locuri, și nu doar o dată: ”Extrădare să fie, dar s-o știm și noi”, precum și ”Iubesc extrădarea, dar urăsc pe procurori”.

În acest moment, milioane de români sunt mulțumiți mai ales faptul că firfiricii lor din taxe au traversat Atlanticul și se simt bine în America de Sud, sub atenta supraveghere a unor mari personalități din politică și justiție, care au grijă ca fiecare pesos să fie cheltuit într-un fel care să respecte și să omagieze efortul financiar al milioanelor de cetățeni onești.

Nu întâmplător, Laura Codruța Kovesi, șefa agenției de turism DNA, renumită pentru promptitudinea cu care emite bilete de vacanță, a primit chiar și o emoționantă felicitare de la două doamne turiste, în care scria simplu: ”Mersi.”

La care dânsa răspuns, modest: ”Eu mi-am făcut treaba.”

Că chiar.

Recommended For You